Triatló: Victòries de Francesc Godoy i Montserrat Martínez de Sant Feliu de Guíxols

0
516

El Club Acuatic Xaloc va organitzar la XVIIena edició del Triatló Sant Feliu de Guíxols, prova puntuable pel Circuit Català de triatló disputada el passat dissabte 28 d\’octubre sobre la distància esprint amb 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, comptant amb 255 inscrits. La competició va constar de dues sèries, la primera reservada per les fèmines i els masculins no federats, veterans 2 i cadets. D\’aquesta última categoria va ser el primer participant en creuar la línia de meta amb un registre de 1 h 4 min 46 s., Albert Moreno (C.A. Igualada) tot i que va patir una caiguda al segment ciclista, va realitzar una extraordinària cursa a peu final que li va portar a la primera posició de la sèrie inicial (25è registre absolut). Per la seva part Montserrat Martínez (C.N. Reus Ploms) va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada, finalitzant la prova amb un temps total de 1 h 9 min 13 s. i tant mateix com la seva companya d\’equip Mercè Magem, que es va classificar en segona posició, van realitzar una gran remuntada al segment ciclista. Verònique Chenault (Les Angles Triathlon) es va classificar en tercera posició.| La segona sèrie reservada pels absoluts, veterans 1 i júniors va comptar amb el domini absolut de Francesc Godoy (C.N. Barcelona) que va fer un segment de natació d\’alt nivell, traient a prop d\’un minut i mig d\’avantatja a la primera transició per liderar la resta de la prova en solitari, creuant la línia de meta en primera posició amb un registre final de 56 min 8 s. Héctor Nadal (C.N. Reus Ploms) i Enric Gussinyer (C.N. Olot) van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va guanyar a les classificacions per equips d\’aquesta competició que va donar la cloenda al Circuit Català de triatló 2006, i que a la seva classificació individual final, va tenir com guanyadors absoluts als triatletes d\’aquest club Robert Mayoral i Montserrat Clavero.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.