La Cursa de les Dones, tot un éxit

0
476

La II Cursa de les Dones de Barcelona ha aplegat a 4.200 corredores, la qual cosa suposa una participació incrementada en més de 1.000 corredores respecte a l\’any passat. Les atletes, que tenien 1h15 minuts per compeltar els 5 quilòmetres de recorregut, han passat durant la seva cursa per punts tan cèntrics de la ciutat com L\’ Arc de Triomf (punt de sortida i meta), la Plaça Catalunya, Les Rambles o l\’Estació de França. La vencedora ha estat la atleta de Valladolid Sara Valderas, amb 16:50, mentre que la gallega María Abel ha estat segona (16:54), i la badalonesa Miriam Ortíz, tercera (16:57). Quarta ha arribat la blaugrana Isabel Eizmendi (17:15), i cinquena la maratoniana de Sabiñánigo (Osca), María José Pueyo (17:24). La primera esportista en creuar la ratlla de meta ha estat la sabadellenca Iolanda Gil, qui competia en la modalitat de cadira de rodes. Tambè ha près part en la competició una atleta invident.| Desprès de la matinal atlètica ha tingut lloc una sessió d\’aerobic, molt concorreguda per les participants, per concloure l\’acte amb la entrega de premis en la qual hi han près part, entre d\’altres, el Regidor d\’Esports de l\’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, el Director de l\’Institut Barcelona Esports Albert Soler i l\’ex-campió del mòn de marató, Martín Fiz. La setmana vinent el Circuito de la Carrera de la Mujer-Naturlínea tindrà en la ciutat de Saragossa la seva darrera etapa. Han estat, en total, set ciutats de la geografia espanyola les que han acollit l\’esdeveniment. Per cada inscrita en les curses del Circuito de la Mujer-Naturlínea la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) rep un euro, donat per la organització. En aquests moments, doncs, ja son més de 47.000 euros els que ha rebut aquestat entitat benèfica mercès al circuit,i, desprès de la prova de Saragossa, s\’espera que la entitat benèfica sobrepassi els 50.000 euros. Més informació a www.runners.es, i www.carreradelamujer.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.