A N E M A LA MITJA D ’ A L G E M E S I

0
2450

UNA MITJA ENTRE TARONGERS
Ens trobarem per sortir, el dissabte día 2 de Desembre, devant l’Estadi Olímpic, a les 7’30 horas del mati, per emprendre viatge, direcció Valencia i Cullera. Després de fer alguna paradeta, arribarem a Cullera, unes quantes horas després de la sortida, i prendrem possesió de les nostres habitacions, en el hotel escollit per a tal efecte. Serà l’Hotel Santamarta, de Cullera, que varem visitar fa un parell d’anys. (Per cert, va ploure tota la santa tarda). Temps lliure, per esperar l’hora de dinar. Després de dinar, els interessats, agafarem el Bus, i anir-hem a visitar L’Oceanografic, a la Ciutat de les Arts i de Les Ciències de Valencia. Aquesta activitat, tindrá un preu afegit de 16’60 Euros per persona, i hem d’esser almenys per lograr aquet preu, un grup minim de 20 persones. A l’hora que es quedi, tornada a l’hotel per a sopar. El diumenge 3 de Desembre, a les 9 horas del mati, tot-hom cap a Algemesi. Els uns per a participar a la cursa, i els demés, com a espectadors o de visita a la bonica població. Acabada la cursa, i a l’hora que es determini, (sobre les 14 horas), farem cami cap al local que ens reserva l’organització, per a guadir d’un dinar de germanor, en el que segur que no hi faltarà l’arrós, i aquell postre que tant ens agrada. Acabat l’ápat, i sense presa, emprendrem el viatge de tornada. Tot lo explicat anteriorment, pel módic preu de 107 Euros per persona La visita al Oceanografic, com hem dit abans, grup de minim 20 personas, 16’60 Euros. (El preu normal, es de 22 Euros ). Les inscripcions, es tancarán el dissabte día 25 de Novembre. Es consideraran inscrits, aquells que en el moment de fer la reserva, facin el pagament de la mateixa L’organització, es reserva el dret d’admissió. Per a inscripcions, al correu de la web o al 687741598 (Cesc)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.