Més de 300 inscrits per Internet a la Mitja de Sant Cugat. 29-octubre-2006.

0
441

La Lliga Internet-ChampionChip 2006 segueix el proper diumenge, 29 d\’octubre, amb la cursa 39 d\’aquest interessant Campionat: la Mitja Marató de Sant Cugat que cumplirà l\’edició 23. Les inscripcions per Internet estan obertes i tots els inscrits per aquest mitjà rebran un SMS dissabte amb el dorsal assignat i només creuar la linia d\’arribada, un SMS amb els temps oficial i real i el seu lloc dins la general i la categoria. Més infomació al web dels resultats i inscripcions i al web oficial de la cursa. Prop de les 1.000 inscripcions en total, aquesta tarde es tanquen les inscripcions a les botigues, demà a les 13 horas al Internet i només romandrà oberta la botiga de Sant Cugat, Running Vallès fins dissabte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.