La Cursa de les Dones aplegarà a 4.000 corredores

0
487

La segona edició de la Cursa de les Dones de Barcelona, pertanyent al Circuito Naturlínea-Carrera de la Mujer, sobrepassarà les 4.000 participants. A hores d\’ara ja està oberta la Fira de la prova a la cinquena planta d\’El Corte Inglés de Diagonal, lloc a on les participants poden retirar la seva samarreta-pitrall. La cursa començarà a les 10 hores del proper diumenge, a l\’Arc de Triomf, i passarà per la Ronda de Sant Pere, la Plaça Catalunya, Les Rambles, el Monument a Colom, l\’Avinguda Marquès de l\’Argentera, Passeig Picasso i Passeig Lluís Companys, per acabar al mateix punt de partida: L\’Arc de Triomf. El preu de la inscripció (encara son obertes), es de cinc euros, un dels quans es destinarà a la Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquelles dones que vulguin apuntar-se encara son a temps, i poden fer-ho a la cinquena planta de El Corte Inglés de Diagonal durant el dia d\’avui i tambè durant tot el dia de demà.| Entre les favorites per a la victòria s\’hi compten Isabel Eizmendi, mundialista en Marató l\’any passat a l\’Europeu de Helsinki i millor marca espanyola d\’aquest any en marató, María Abel, segona millor marca espanyola de la història en marató (2h26:59), Miriam Ortiz, sisena classificada en el darrer Campionat d\’Espanya en Pista Absolut en la priva dels 5.000 metres, María José Pueyo, única representant espanyola en marató al darrer Europeu de Göteborg, i Sara Valderas, tercera al Campionat d\’Espanya de Cross Curt al 2005. Un cop acabada la Cursa de les Dones es farà un festival d\’aerobic i d\’altres activitas lúdiques per arrodonir un matí de festa. Per a més informació sobre l\’esdeveniment podeu contactar amb la web www.cursadelesdones.com; www.carreradelamujer.com y www.runners.es. Telèfons d\’informació: 667 460 230 i 620 256 247

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.