2.600 inscrits a la 16a Cursa de Collserola

0
477

2.600 persones han completat, al Centre Excursionista de Catalunya, les seves inscripcions per participar a la 16a Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola, que se celebra el proper diumenge 29 d’octubre. La prova popular, que tradicionalment ha tingut un alt nivell de participació, supera amb aquesta xifra els 2.500 participants de l’any passat. La cursa i caminada, coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona i el Centre Excursionista de Catalunya (CEC), pretén posar a l’abast de tothom els esports de muntanya amb aquesta doble modalitat de participació. El CEC va engegar la prova el 1990 per ajudar a fomentar la pràctica de l’esport a l’entorn natural de Barcelona. Any rere any, l’augment de l’interès dels barcelonins i barcelonines en la cursa demostra que aquest objectiu es va fent realitat. | La serra de Collserola ofereix la possibilitat de gaudir de la muntanya a ben pocs minuts de la ciutat i cedeix el seu entorn paisatgístic com a escenari de la cursa. L’itinerari recorre la serra des del Parc de Cervantes (sortida a les 9:30h) fins al Velòdrom d’Horta, passant per camins de muntanya que portaran els participants per Sant Pere Màrtir, la Font del Món, Can Borni, la Font Groga, el Turó de Valldaura… La Cursa de Collserola és una activitat esportiva respectuosa amb el medi ambient que fomenta la formació dels ciutadans des de la vessant esportiva perquè coneguin i respectin aquest medi natural tan interessant i proper. Els participants disposaran d’un servei d’emmagatzematge i trasllat d’objectes fins al punt d’arribada. Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola Diumenge dia 29 d’octubre Sortida: Parc Cervantes (Línia 3, Zona Universitària) a les 9:30h Arribada: Velòdrom d’Horta (Línia 3, Mundet). Hi ha servei de guardaroba i trasllat des del lloc de la sortida fins al d’arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.