Neix un nou club català d\’atletisme: Associació Esportiva Blanc i blava

0
256

Sota la direcció executiva d\’el ex-recordman d\’Espanya i Catalunya, Tomas Barris, es va inscriure ahir mateix als registres oficials, l’associació Esportiva Blanc i blava. Aquest nou club inscrit a la Federació Catalana d’Atletisme anuncia la Direcció Tècnica d\’en Domingo López, la Direcció de la Marxa per en Valentí Massana amb el fitxatge estel•lar de Maria Vasco. Els corredors que inicialment formaran l’equip son Moustafa Youanes, Dris Lakouaja, Josep Maria Rosseló, Victor Gonzalo, Isabel Aizmendi, les germanes Pulido, Vinyet Nogueró entre altres.Esperem el seu debut a la competició vestint la tradicional samarreta blanc i blava amb l\’escut oficial del RCD Espanyol.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.