XVI Cursa de 10km del Club Natació Sabadell

0
586

El diumenge 22 d’octubre, en un matí assolejat i una temperatura immillorable, es va disputar la XVI edició de la cursa de 10 km del Club. Va resultar tot un èxit participatiu i d’organització, amb la presència de 1100 atletes. La cursa va resultar la més ràpida de les últimes edicions, amb els tres primers atletes per sota dels 30’ en ruta, fent de la cursa del Club una de les més ràpides d’Espanya. El guanyador va ser l\’atleta del FC Barcelona Pol Guillen amb un crono de 29’40’’ seguit de l’atleta kenià David Lagat, i l’atleta català Nacho Caceres. El primer atleta sabadellenc i soci del Club va ser el Sergi Silvero, amb una setena posició i un temps de 31’58’’.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.