No us perdeu a Cursa de les Dones!!

0
307

El proper 29 d’octubre se celebrarà a Barcelona la II Cursa de les Dones, amb sortida i arribada a les rodalíes de l’Arc de Triomf. Sobre un traçat de 5 quilòmetres totalment planer la prova recorrerà els carrers més cèntrics de Barcelona. La Ronda de Sant Pere, la Plaça Catalunya, Les Rambles o el Passeig de Colom son alguns dels punts mès emblemàtics que la Cursa de les Dones “visitarà”. Per fer la inscripció teniu temps fins al dijous 26 d’octubre, a les webs www.cursadelesdones.com, www.carreradelamujer.com i www.runners.es. A qualsevol dels centres d’El Corte Inglés de Barcelona, Cornellà i Sabadell, us hi podeu apuntar tambè fins a les 22 hores del mateix día 26. El preu del pitrall es de 5 euros, dels quals 1 es destinarà a l’AECC (Asociación Española Contra el Cáncer).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.