MIRIAM ORTIZ, DE L’HOSPITALET ATLETISME , GUANYADORA DELS 10 KM. DE SABADELL

0
2559

Aquest diumenge es va disputar a Sabadell una nova edició de la “16a. Cursa de 10 km. del C. N. Sabadell – California Sports”.
L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Miriam Ortiz, va demostrar trobar-se en un fantàstic estat de forma després d’un parell de mesos de dubtes i que han fet perillar el seu futur esportiu. Un cop més centrada en els seus entrenaments va lluir la seva gran classe dominant de forma aclaparadora la cursa de Sabadell amb un fantàstic registre de 35’14” (nou rècord de l’entitat) i per davant d’una de les millors atletes catalanes que hi ha sobre l’asfalt, Meritxell Calduch, actual sots – campiona catalana de la distància en ruta.
En homes el guanyador va ser Pol Guillen del F.C. Barcelona.
Foto CN Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.