LA CURSA PER LA VIDA. CÓRRER PER UNA CAUSA JUSTA

0
465

Santa Coloma de Gramenet va gaudir, diumenge, d’una intensa jornada solidària i esportiva. 1624 entusiastes corredors (nou record, l’edició anterior 934) van participar de l’èxit de la tercera Cursa Popular “Córrer per una causa justa”, acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer. Grans, petits, homes i dones vinguts d’arreu de comarca (Badalona, Mollet, El Prat, Sant Adrià, Sant Celoni, Montcada, etc) van fruit d’una magnífica matinal esportiva: família, amics, companys …. van fer gran a la cursa Sens dubte, aquesta cursa popular va significar, independentment de la seva vessant esportiva, un reclam per donar a conèixer a la societat la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia. Totes les donacions econòmiques es destinaran, per mitjà de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, al treball per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i potenciar la seva investigació.| Tots guanyem. CLASSIFICACIÓ: Homes 1. Ivan Zarco (Montornés) 16’17 Dones 1. Montse Carazo (Santa Coloma de Gramenet)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.