GRAN JORNADA DE FONS a la pista municipal d´atletisme de Can Jofresa – TERRASSA

0
513

Amb victòria contra pronòstic de Rafael Rodríguez Rodríguez de Figueres, es van celebrar els 100 km en pista Ciutat de Terrassa. Lluny de la millor marca de la cursa, 7h 23 min., va demostrar el seu espírit de superació, en una prova que va tenir 12 participants, i que donava el tret de sortida a una gran jornada de fons. La pista municipal es va omplir donant cabuda a uns 60 atletes repartits en vàries curses. A les 250 voltes a la pista de la cursa de 100 km, es van unir més tard les 125 voltes corresponents als 50 km, creant un gran ambient atlètic, acompanyats dels molts visitants que amb el seu alè donaven forces als corredors quan aquestes minvaven. Excel•lent exemple donat per tots els participants, dignes del millor reconeixement, l’esforç sostingut d’aquesta prova ens dona forces per continuar la nostra tasca. El nostre respecte i admiració a l’espírit esportiu. Marc Otero i Carme Ballesteros guanyadors de les curses de 10 km i 5 km, respectivament, van aconseguir el títol honorífic de campions de Terrassa,i van donar color a la jornada que ha estat presidida per l’alta participació en una cursa de pista. Els nens i nenes van acabar d’omplir de joia a les persones amants de l’atletisme les quals van comprovar, amb la cursa infantil, que el futur d’aquest esport que tant estimem està garantit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.