Les inscripcions per Internet porten 3 americans d\’Alaska als 10 Km. del CN Sabadell

0
493

Desde atletisme.com, web pionera del fons català, han sortit moltes iniciatives, una d\’elles va ser el primer Campionat de Fons d\’Internautes, que es va celebrar a Sabadell a la cursa de 10 Km de l\’any 1998, que va comptar amb la participació d\’un americà que estava a Mallorca de vacances i va trobar la cursa per Internet i no solament es va inscriure, sino que va participar al Campionat, quedant el 18 amb 45:16. Ara mateix el Campionat ha esdevingut una Lliga i ja la segueixen més de 1800 catalans. Posteriorment desde atletisme.com es varen començar les inscripcions per Internet amb pagament amb tarja de crèdit i ara mateix tenim on-line per a fer la inscripció de 6 curses, tot un rècord, i la curiositat ha tornat a saltar als 10Km del CN Sabadell amb la inscripció de 3 americans domiciliats a Alaska que han formalitzat la inscripció. Viuen a Bethel, Alaska, USA, on hi ha censades 5.960 persones amb una densitat de 49 persones/ qm cuadrat. La temperatura mitjana d\’aquesta població durant el mes de gener es de -11º. Serà una experiència poguer parlar amb ells i preguntar com han arribat a coneixer aquesta cursa. Realment atletisme.com es un web internacional. Les inscripcions on-line segueixen obertes per aquesta cursa i també per a la Mitja Marató del Vendrell, que tindran lloc el proper diumenge.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.