16a Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola el 29 d\’octubre

0
301

El Centre Excursionista de Catalunya us proposa la 16a Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola el proper diumen ge 29 d\’octubre. Amb aquesta prova volem col·laborar a posar a l\’abast de tothom els esports de muntanya i, alhora, ajudar a convertir-los en una activitat habitual per als barcelonins que estimen la natura i l\’esport a l\’aire lliure. Des d\’aquesta perspectiva, l\’organització es proposa quatre objectius: Donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes l\’autèntic tresor que és la serra de Collserola. Desenvolupar activitats esportives no agressives per al medi natural. Formar al ciutadà des del vessant esportiu i que així conegui i respecti un entorn natural tan proper com és Collserola. Consolidar aquesta jornada esportiva i cultural en el calendari d\’actes del Parc de Collserola i de la ciutat de Barcelona.| Amb el criteri de doble modalitat atlètica i excursionista, que atrau gent de sectors ben diversos, l\’itinerari recorre la serra de Collserola entre el Parc de Cervantes i el velòdrom d\’Horta per camins de muntanya, un mirador perfecte des d\’on corredors i caminadors poden contemplar la Ciutat Comtal amb el mar com a magnífic teló de fons. Des de 1990 han estat molts habitants de Barcelona i les poblacions més properes els que han pogut gaudir del plaer de caminar o córrer en plena muntanya, a dues passes de la ciutat. Si encara no hi has participat, enguany, no te la pots perdre. Vine i gaudeix d\’una experiència inoblidable. Les inscripcions es podran fer: Dies: del 9 al 26 d\’octubre Horari: de 10 a 13 hores i de 17.30 a 21 hores Lloc: Centre Excursionista de Catalunya (Carrer Paradís, 10, pral. 08002 Barcelona Telèfon: 93 315 23 11 www.cec-centre.org areatecnica @cec-centre.org)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.