16a Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola el 29 d\’octubre

0
430

El Centre Excursionista de Catalunya us proposa la 16a Cursa i Caminada Popular de Muntanya a Collserola el proper diumen ge 29 d\’octubre. Amb aquesta prova volem col·laborar a posar a l\’abast de tothom els esports de muntanya i, alhora, ajudar a convertir-los en una activitat habitual per als barcelonins que estimen la natura i l\’esport a l\’aire lliure. Des d\’aquesta perspectiva, l\’organització es proposa quatre objectius: Donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes l\’autèntic tresor que és la serra de Collserola. Desenvolupar activitats esportives no agressives per al medi natural. Formar al ciutadà des del vessant esportiu i que així conegui i respecti un entorn natural tan proper com és Collserola. Consolidar aquesta jornada esportiva i cultural en el calendari d\’actes del Parc de Collserola i de la ciutat de Barcelona.| Amb el criteri de doble modalitat atlètica i excursionista, que atrau gent de sectors ben diversos, l\’itinerari recorre la serra de Collserola entre el Parc de Cervantes i el velòdrom d\’Horta per camins de muntanya, un mirador perfecte des d\’on corredors i caminadors poden contemplar la Ciutat Comtal amb el mar com a magnífic teló de fons. Des de 1990 han estat molts habitants de Barcelona i les poblacions més properes els que han pogut gaudir del plaer de caminar o córrer en plena muntanya, a dues passes de la ciutat. Si encara no hi has participat, enguany, no te la pots perdre. Vine i gaudeix d\’una experiència inoblidable. Les inscripcions es podran fer: Dies: del 9 al 26 d\’octubre Horari: de 10 a 13 hores i de 17.30 a 21 hores Lloc: Centre Excursionista de Catalunya (Carrer Paradís, 10, pral. 08002 Barcelona Telèfon: 93 315 23 11 www.cec-centre.org areatecnica @cec-centre.org)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.