TRIATLÓ: Igualada va acollir als més joves triatletes

0
457

15-10-2006 El Club Atletisme Igualada en col•laboració amb el Consell Esportiu de l\’Anoia va organitzar el passat diumenge 15 d\’octubre el 5è Campionat Comarcal de Triatló, coincidint amb la 55 ena edició del Jocs Escolars de l\’Anoia. Els més joves triatletes a part de rebre l\’acostumada distinció com esportistes per part dels organitzadors, van participar en un triatló oficial del calendari català dissenyat a escala dels triatlons de prestigi. La competició reservada per esportistes escolars nascuts a partir de l\’any 1991, va tenir diferents sèries per cadascuna de les categories de benjamins, alevins, infantils i cadets, amb un recorregut configurat amb la natació a la piscina del Poliesportiu de Les Comes, el segment de ciclisme en un circuit tancat de 750 metres i la cursa a peu en un recorregut relativament exigent de 500 metres, variant els llargs de piscina i les voltes a la resta dels segments depenent de les edats dels participants.| Els primers classificats van ser els cadets Marc Codina i Sònia Recio, els infantils Juan José Agüero i Ona Pallissé, els alevins Roger Pascual i Júlia Salanova, i els benjamins Gerard Pujol i Andrea Corralero. A falta de definir noves propostes pels més joves esportistes, el calendari de la Federació Catalana de Triatló inclou, a part d\’aquest triatló escolar d\’Igualada, els duatlons de Sant Hilari Sacalm, de Vic i de Sant Joan de les Abadesses, el Swimming Cros de Castellfollit de la Roca, i els aquatlons de Molins de Rei i del Prat de Llobregat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.