Manresa ha viscut aquest mati una excel.lent matinal atlètica amb els \”III 10 qms. urbans de Manresa\”

0
494

En un dia on la boira ha estat present a primera hora del matí, la cursa s\’ha cel.lebrat amb una temperatura de 12 graus.
El blaugrana POL GUILLEN ha estat el brillant guanyador absolut d\’aquesta edició amb 30\’20\”, quedant nomes a 6 segons del rècord establert l\’any passat per ABDELGHANI EL HASSANI amb 30\’14\”. POL GUILLEN ha tingut un competidor molt fort com ha estat l\’atleta barceloní de Joma Sport NACHO CACERES que l\’hi ha disputat la victòria fins ela darrers metres. Finalment, GUILLEN ha tret els seus dots de mitgfondista (ostenta una marca de 3\’40\” en 1500) i ha avantatjat a CACERES en 5 segons sobre la linea d\’arribada, proclamant-se brillant guanyador. El podi l\’ha completat ABDELGHANI EL HASSANY amb 31\’03\”. Excel.lent quarta posició de l\’atleta de CA MANRESA, el promesa DAVID MARTINEZ amb uns bons 31\’37\”. En la categoria femenina, la navarclina ROSA MARIA MORATÓ (FCB) ha estat la guanyadora desprès d\’aconseguir despenjar en el quilòmetre 2 a la seva màxima oponent a la victòria, la manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team). MORATÓ ha establert un nou rècord del circuit amb uns bonissims 34\’56\”. CALDUCH ha estat segona amb 35\’29\”. La tercera posició del podi ha estat per la gironina del Girona-Costa Brava MªENGRACIA COLL amb 38\’31\”. Quarta ha estat SANDRA SANCHEZ (39\’03\”) i cinquena la navassenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ (39\’25\”).| Tant els 34\’56\” de MORATÓ com els 30\’20\” de GUILLEN han tornat a demostrar el que ja l\’any passat ABDELGHANY EL HASSANI va deixar clar: el circuit homologat de Manresa de 10 quilòmetres es molt ràpid, on els runners poden aconseguir els seus millors registres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.