ENCONTRE INTERNACIONAL DE MARXA ITÀLIA – PORTUGAL – CATALUNYA

0
304

Calella – Marxa InternacionalAquest diumenge s\’ha celebrat l\’Encontre Internacional de Marxa Atlètica entre les seleccions d\’Itàlia, Portugal i Catalunya al Passeig de les Roques de Calella. L\’equip italià s\’ha imposat en aquest triangular internacional, Portugal s\’ha classificat en segona posició i la tercera plaça ha estat per l\’equip català. S\’ha pogut gaudir d\’una esplèndida matinal atlètica amb una perfecta organització del Club d\’Atletisme Calella, en un circuit ideal per a la pràctica d\’aquesta modalitat. A la cursa femenina sobre 10 quilòmetres, la victòria ha estat per Susana Feitor (Portugal) amb una marca de 44\’57, seguida de la seva compatriota Inés Henriques amb 44\’52, i tercera l\’italiana Gisela Orisini amb 46\’30. Maria Vasco s\’ha classificat cinquena amb una marca de 47\’11.| En homes, sobre una distància de 15 quilòmetres, el vencedor ha estat Daniele Paris (Itàlia) amb una marca de 1h02\’30, en segon lloc de la cursa ha entrat l\’atleta rus que participava fora de concurs, Ilya Markov, amb un registre de 1h02\’46, i tercer el també italià Jean Jacques Nkouloukidi amb 1h02\’52. José Antonio González ha estat el primer català amb una marca de 1h06\’08, sisè de la cursa, cinquè per la puntuació per equips.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.