Un nou cros a Sant Boi el proper 5 de Novembre amb atletes de nivell confirmat

0
515

Diumenge, 5 de novembre, Sant Boi té una gran cita amb el millor atletisme de Cros. El Parc de la Muntanyeta acollirà el Cros de La Muntanyeta, sota l’organització del Patronat d’Esports de Sant Boi, Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental i del Club d’Atletisme Sant Boi i amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i la Diputació de Barcelona. El Cros estarà dintre del circuit de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme / Consell Esportiu del Baix Llobregat. Cros puntuable per la classificació del Campionat de Catalunya de Cros. Un dels primers cros de la temporada. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc en 2 dies. La primera jornada serà el divendres 3 d’octubre, amb el Cros Escolar per totes i tots els alumnes de 3r, 4t, 5è, 6è, 1r i 2n d’ESO de totes les escoles i instituts de Sant Boi. I la segona jornada, el diumenge 5 de novembre, on es realitzaran les curses d’atletes federats, la categoria Popular pels majors de 16 anys sense federar i la categoria Especials Olímpics.| Tenim l’honor de comptar amb la presencia d’un tipus d’atletes que per la seva condició a vegades no tenen l’espai a la nostra societat. Mitjançant Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental, institució emblemàtica a la nostra vila, ha fet possible que tinguin el seu espai al nostre Cros. Aquest Cros vol ser un exemple d’integració de l’esport dins la nostra societat, on siguin protagonistes escolars, atletes federats i tot tipus de ciutadans que vulgui participar. L’esdeveniment esportiu vol combinar l’esport de competició d’elevat nivell esportiu amb la participació de caire popular. Es preveu que uns 1500 atletes, entre les dues jornades, es donin cita al Parc de la Muntanyeta. Entre ells seran presents grans figures de l’atletisme internacional, així com atletes de renom a nivell nacional i comarcal. Podem destacar la presència de l’atleta local Abdeslam Louah, dels atletes Olímpics Maria Luisa Muñoz i Marco Cepeda, així com de l’atleta Paralímpic Ivan Ompanera . La cita esportiva vol ser, sens dubte, d’un gran nivell esportiu i humà. Una invitació al reconeixement de l’esforç de corredors importants junt amb altres més anònims. Esteu tots convidats a gaudir de l’espectacle de les dues maneres: participant o animant als corredors i corredores. Properament obrirem inscripcions en aquest web. Més informació fent click sobre la capçalera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.