Specials olympics

0
331

Entre els personatges que es van oferir voluntaris per fer d´abanderats en la desfilada, hi havia Beatriu Ferrer Salat, Marian Aguilera, Sergi Bruguera, Pep Sala, Manolo Orantes, Màgic Andreu, Sandro Rosell, Joel Joan, Tony Ronald, Albert Jorquera, Marta Ferrusola, Catxo Ordeig, Xavi Coral, Espartac Peran, Jesús Ángel García Bragado, Joan Segalés i Toni Albà, entre molts altres. Fins i tot a darrera hora -tot un gest- es va incorporar a la delegació de Lloret, tot i que ja anava acompanyat de Sergi Bruguera, l´atleta olímpic Josep Lluis Blanco, que va voler mostrar així el seu suport a la iniciativa, als esportistes i a la seva població.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.