Una cursa simpàtica i gratuita de 10 Km. pel 12 d\’octubre a Sant Sadurní d\’Anoia

0
312

En plena celebració de la Setmana del Cava es celebra el proper dijous, 12 d\’octubre la 3ª edició de la cursa Popular sobre 10 Km., amb inscripció gratuita enviant un mail a la organització. Cliqueu a la capçalera per veure detalls. Límit de corredors: 500. Circuit mixte terra/asfalt sobre dues voltes per paratges naturals rodejant un llac. Curses per a nens. Cronometrage ChampionChip. Els guanyadors rebran el seu pes en ampolles de cava, esperant els organitzadors fer una gran cursa i entrar a la Lliga Internet l\’any vinent.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.