OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MARATÓ DE BARCELONA 2007

0
524

<b>Les inscripcions romandran obertes fins el 18 de febrer de 2007, però podrien tancar-se abans, en cas de completar-se el nombre d’inscrits previstos.</b><br> Desprès de l’èxit de l’edició de l’any passat tant la Marató de Barcelona com la carrera dels 10 km. prendran la sortida de nou el pròxim 4 de març de 2007 des de l’ Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona. El termini per a inscriure’s en ambdues proves ja està obert i es perllongarà fins al 18 de febrer de 2007. La web oficial de la Marató, www.maratobarcelona.com, continuarà sent, com a la passada edició, el camí principal per a tots aquells que vulguin inscriure’s en la cursa de 42’195 km. En la web, a més de trobar el formulari d’inscripció per a les dues proves (Atenció: aquest és l’únic mig per inscriure’s a la carrera de 10 km.), l’atleta podrà informar-se sobre consells nutricionals, recorregut, programa complet o resultats de l’any passat, entre d’altres. Recomanem inscriure’s amb temps a la cursa de 10 km. ja que l’organització no podrà garantir aquest any les places més enllà dels 2.000 participants.| A data d’avui, i a sis mesos abans de celebrar-se, la Marató de Barcelona ja ha superat els 400 inscrits. En la passada edició (2006), van prendre la sortida en la prova de la Marató més de 4.000 corredors, dels quals van creuar la meta més del 80%. Pel que fa a la popular cursa de 10 km., va comptar amb més de 2.000 participants en la seva edició de 2006. En total, gairebé 7.000 atletes dels cinc continents i amb edats compreses entre els 18 i els 80 anys van córrer la Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.