Marxa Internacional a Calella

0
360

Aquest matí s\’ha celebrat, a l\’Ajuntament de Calella, l\’acte de presentació de l\’*Encontre Internacional de Marxa* entre les seleccions d\’*Itàlia, Portugal i Catalunya* que se celebrarà el proper diumenge 15 d\’octubre al Passeig de les Roques de Calella, organitzat pel Club d\’Atletisme Calella amb el suport de l\’Ajuntament de la ciutat. A l\’acte han participat, *Josep Basart*, l\’alcalde de Calella, que ha mostrat la seva satisfacció per la iniciativa d\’organitzar un esdeveniment esportiu internacional a Calella, així com també ha donat el suport al C.A. Calella en l\’organització de la competició en un marc ideal com és el circuit del Passeig de les Roques. *Manel Vicente*, President del Club Atletisme Calella, ha donat garanties d\’una bona organització de l\’encontre i ha mostrat les intencions del club en organitzar esdeveniments esportius de primera línia. *Josep Maria Ententes*, Vice–President de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha volgut assenyalar que després de varis encontres internacionals amb la selecció catalana de pista, ara s\’ha donat l\’oportunitat a la marxa atlètica en ruta, recuperant d\’aquesta menra una competició internacional de marxa a Catalunya i a la vegada donant plena normalitat als encontres de la Selecció Catalana d\’atletisme. També ha volgut insistir en la capacitat organitzativa del C.A. Calella i de l\’Ajuntament, ja contrastada anys anteriors en el Memorial Guerau García. | A l\’encontre triangular participaran quatre atletes per equip, puntuant els tres primers, tant en la categoria masculina com en la femenina. També s\’ha cursat invitacions a atletes fora de concurs per donar més nivell a les curses. La matinal començarà a partir de les 10.30 hores i es podrirà gaudir d\’un interessant festival atlètic amb la participació d\’atletes de gran nivell com la *Maria Vasco*, medallista olímpica a Sidney\’00, *Beatriu Pascual*, Campiona d\’Espanya\’06, *Susana Feitor* (Portugal) que va ser medalla de bronze al Campionat del Món de Hèlsinki\’05, Ana Cabecinha (Portugal), Campiona Iberoamericana a Ponce\’06, i *José Antonio González*, Campió de Espanya\’ 04. Fora de concurs podem destacar a *Ilya Markov* (Rússia) sots-campió olímpic a Atlanta\’96 i Campió del Món a Edmonton\’01, *Sonata Milusauskaite* (Lituania) participant en 3 Jocs Olímpics, i *Maria José Poves*, Campiona d\’Espanya\’05.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.