Marxa Internacional a Calella

0
432

Aquest matí s\’ha celebrat, a l\’Ajuntament de Calella, l\’acte de presentació de l\’*Encontre Internacional de Marxa* entre les seleccions d\’*Itàlia, Portugal i Catalunya* que se celebrarà el proper diumenge 15 d\’octubre al Passeig de les Roques de Calella, organitzat pel Club d\’Atletisme Calella amb el suport de l\’Ajuntament de la ciutat. A l\’acte han participat, *Josep Basart*, l\’alcalde de Calella, que ha mostrat la seva satisfacció per la iniciativa d\’organitzar un esdeveniment esportiu internacional a Calella, així com també ha donat el suport al C.A. Calella en l\’organització de la competició en un marc ideal com és el circuit del Passeig de les Roques. *Manel Vicente*, President del Club Atletisme Calella, ha donat garanties d\’una bona organització de l\’encontre i ha mostrat les intencions del club en organitzar esdeveniments esportius de primera línia. *Josep Maria Ententes*, Vice–President de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha volgut assenyalar que després de varis encontres internacionals amb la selecció catalana de pista, ara s\’ha donat l\’oportunitat a la marxa atlètica en ruta, recuperant d\’aquesta menra una competició internacional de marxa a Catalunya i a la vegada donant plena normalitat als encontres de la Selecció Catalana d\’atletisme. També ha volgut insistir en la capacitat organitzativa del C.A. Calella i de l\’Ajuntament, ja contrastada anys anteriors en el Memorial Guerau García. | A l\’encontre triangular participaran quatre atletes per equip, puntuant els tres primers, tant en la categoria masculina com en la femenina. També s\’ha cursat invitacions a atletes fora de concurs per donar més nivell a les curses. La matinal començarà a partir de les 10.30 hores i es podrirà gaudir d\’un interessant festival atlètic amb la participació d\’atletes de gran nivell com la *Maria Vasco*, medallista olímpica a Sidney\’00, *Beatriu Pascual*, Campiona d\’Espanya\’06, *Susana Feitor* (Portugal) que va ser medalla de bronze al Campionat del Món de Hèlsinki\’05, Ana Cabecinha (Portugal), Campiona Iberoamericana a Ponce\’06, i *José Antonio González*, Campió de Espanya\’ 04. Fora de concurs podem destacar a *Ilya Markov* (Rússia) sots-campió olímpic a Atlanta\’96 i Campió del Món a Edmonton\’01, *Sonata Milusauskaite* (Lituania) participant en 3 Jocs Olímpics, i *Maria José Poves*, Campiona d\’Espanya\’05.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.