10 km de Manresa

0
470

En la roda de prensa cel.lebrada avui a l\’Ajuntament de Manresa, s\’ha donat a coneixer els aspectes tècnics i organitzatius de la cursa, així com s\’ha fet public un projecte solidari nascut a Manresa en la lluita contra la leucemia, de la mà del manresà David Vila, mort fa tres mesos, i en el que CA MANRESA a travès de la cursa, ha donat totes les facilitats per que aquest diumenge sigui presentat i vegi la llum. Els \”III 10 qms urbans de Manresa\” servirà de posta en escena a Catalunya de un projecte solidari: La samarreta solidaria del runner. El projecte, impulsat des de la Fundació Carreras (www.fcarreras.org), en la lluita contra la leucemia, preten concienciar a tothom de l\’importància que te aconseguir donants de mèdula. Que no hi han efectes secundaris, i que l\’unic efecte secundari es haver pogut salvar una vida. Es una samarreta confeccionada amb un teixit de maxima qualitat (dri-fit), pensada per el corredor de ruta. La presentació oficial d\’aquesta samarreta en tot el territori nacional serà cap el mes de febrer del 2007 a travès dels mitjans de comunicació aixì com de tots els clubs d\’atletisme del pais. Actualment, el projecte ja ha rebut el suport de molts dels millors atletes actuals o d\’aquells que han estat la millor referencia en el seu moment: Paquillo Fernandez, Maria Vasco, Marta Dominguez, Chema Martinez, Abel Anton, Martin Fiz, Josep Lluis Blanco, Eva Arias, Rosa Maria Morató, Victor Gonzalo, el flamant campió iberoamericà de triatló Xavier Llobet, Meritxell Calduch, Abel Avila, Pol Guillen, entre d\’altres. La red d\’expansió de la samarreta seràn els propis clubs d\’atletisme del pais, però tambè, la pròpia Fundació habilitarà un link on tothom podrà adquirir-la, i d\’aquesta manera, contribuir a aquesta causa tan justa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.