Albert Ferrer i Regina Mola guanyen el Campionat de Catalunya a la VII Cursa Alpina de La Molina

0
588

Aquest diumenge, 8 d’octubre, s’ha disputat la 7ª edició de la Cursa Alpina de La Molina, on Albert Ferrer i Regina Mola s’han proclamat guanyadors del Campionat de Catalunya 2006 de curses de muntanya. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya, també ha decidit els guanyadors de la Copa Catalana. La cursa ha estat marcada, des de bon principi, pel ritme dominador de Regina Mola i José Lozano, que amb el pas dels quilòmetres han aconseguit prou avantatge per creuar còmodament la línia d’arribada. Albert Ferrer ha fet valer la seva tercera posició per proclamar-se guanyador del Campionat de Catalunya 2006 ja que ha estat el primer corredor federat a Catalunya que ha fet aturar el cronòmetre. En categoria femenina, Regina Mola ha obtingut poc més d’un minut d’avantatge sobre Montse Bergadà, suficient per proclamar-se campiona de Catalunya de Curses d’Alta Muntanya de la FEEC. | La prova ha tancat també la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya (Skyrunning). A falta de les validacions oficials, Lluís Corbera ha aconseguit amb la seva sisena posició els punts suficients per aixecar el trofeu. De la seva banda, Mònica Ardid ha fet valer el tercer esglaó del pòdium per endur-se la Copa. Resultats Cursa Alpina de La Molina: http://www.feec.org/Activitats/Curses/2006/LaMolina.xls http://www.cec-centre.org/lamolina2006.pdf Homes 1. José Lozano (Independent) 1:52:09 2. Álvaro Tremiño (E.M.C.) 1:57:11 3. Albert Ferrer (UEC Anoia) 1:58:15 Dones 1. Regina Mola (UEC Mataró) 2. Montse Bergadà (C. Exc. Terrassa) 3. Mònica Ardid (C. Exc. Abrera)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.