CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
336

Aquest diumenge 8 d’octubre se celebrarà el 30è. Campionat de Catalunya de Marató en el marc de la segona Marató del Mediterrani. Aquesta cursa també representa el Campionat de Catalunya de Veterans i Universitari. Es donarà la sortida a partir de les 9.00 hores, que estarà situada al Canal Olímpic de Castelldefels. La cursa transcorrerà pels carrers de Castelldefels i Gavà fins arribar una altra vegada al Canal Olímpic. Els actuals campions són Víctor Gonzalo i Anna Rosa, que van aconseguir el títol autonòmic 2005 a la primera edició de la Marató del Mediterrani.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.