1022 participants inscrits fins avui a la Marató del Mediterràni

0
451

Finalment s\’ha aconseguit superar el 1000 inscrits per la Marató del Mediterrani, amb les dues curses, 10k i marató. Total: 1022 Els dorsals assignats els podeu consultar al web de la cursa: http://www.maratodelmediterrani.com/. Tots els dorsals dels participants a la Marató i els dels xips grocs a la cursa de 10K estaran personalitzats amb nom i cognoms i els punts de la Lliga si està inscrit. Es poden recollir de 10 a 20 hores divendres i dissabte al Hotel Barceló Sants. Els que no puguin anar, els podran recollir el mateix diumenge abans de la cursa al Canal Olímpic. Per estalviar crisi de darrera hora la organització demana a tots els que siguin de Barcelona que el recollin al hotel. Podran recollir camiseta, ulleres de running i altres obsequis. Les inscripcions seguiran obertes durant aquests dos dies al Hotel Barceló Sants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.