712 graons, el repte de la Torre de Collserola

0
461

El proper dimarts 10 d’octubre es disputarà a la Torre de Collserola de Barcelona la superfinal del circuit GORE-TEX™ SERIES – VERTICAL RUNNING. La prova consisteix a pujar els 712 graons (115 metres de desnivell) que hi ha des de la base de la torre fins el mirador. En aquesta espectacular cronoescalada hi participaran els millors atletes que han seguit el circuit a les curses disputades a Baqueira Beret (Val d’Aran) i Grandvalira (Andorra). Atletes classificats per a la Superfinal Entre els atletes classificats per a la superfinal hi ha Agustí Roc i Jessed Hernández que han estat integrants de la selecció catalana que fa pocs dies es va proclamar Campiona de la Copa del Món de Curses de Muntanya a Malàisia. Els participants sortiran cada 30 segons des de la base de la torre i pujaran per l’escala exterior de la Torre de Collserola fins al mirador. Son 712 graons, 115 metres de desnivell, 40 voltes, 80 girs. La prova es pot comparar a una cursa de 1500 metres.| Marques de referència El participants en la superfinal tindran com a referència els temps marcats pels atletes Annabel F. Valledor y José María Mateo Martínez en la presentació del circuit al mes de juny a la mateixa torre de Collserola. La marca de Annabel, sots-campiona d’Espanya de curses d’orientació, va ser de 4 minuts y 23 segons y 8 dècimes. José María, que ha participat en tres Olimpiades de Bombers (Indianápolis, Barcelona, i Québec) i en la mítica pujada a l’Empire State de Nova York, va fer un crono de 3 minuts 40 segons i 7 dècimes que es la marca de referència pels atletes classificats per la final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.