Trasllat de la Cursa de l’Amistat al 19 de novembre

0
2613

<b> Definitivament, la Cursa de l’Amistat se celebrarà el 19 de novembre. </b><br> En lloc del tradicional dia de Tots Sants, enguany ha estat traslladada a aquesta data perquè la coincidència amb les eleccions autonòmiques no permetia l’ajut de la Guardia Urbana. Tot i així, la Cursa de l’Amistat (Montjuïc – Tibidabo amb sortida a les 8 del matí) necessita una altre ajut: necessita voluntaris per estar a alguna de les cruïlles de Barcelona per les quals passa. Essent \"atletisme.com\" una web per a corredors, és difícil que els lectors d’aquesta nota no estiguin més interessats per córrer-la que per fer de control al mig del carrer, però és probable que algun familiar o amic pugui col·laborar durant una estona del matí del 19 de novembre. Els que puguin contribuir amb aquest ajut només cal que ho comuniquin al correu electrònic obert a l’efecte – veure més avall – indicant la disponibilitat del/s voluntari/s. Un cop rebut el correu, la organització de la cursa es posarà en contacte amb l’emissor per als detalls oportuns. L’adreça del correu és: cursamistatddm@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.