Trasllat de la Cursa de l’Amistat al 19 de novembre

0
1846

<b> Definitivament, la Cursa de l’Amistat se celebrarà el 19 de novembre. </b><br> En lloc del tradicional dia de Tots Sants, enguany ha estat traslladada a aquesta data perquè la coincidència amb les eleccions autonòmiques no permetia l’ajut de la Guardia Urbana. Tot i així, la Cursa de l’Amistat (Montjuïc – Tibidabo amb sortida a les 8 del matí) necessita una altre ajut: necessita voluntaris per estar a alguna de les cruïlles de Barcelona per les quals passa. Essent \"atletisme.com\" una web per a corredors, és difícil que els lectors d’aquesta nota no estiguin més interessats per córrer-la que per fer de control al mig del carrer, però és probable que algun familiar o amic pugui col·laborar durant una estona del matí del 19 de novembre. Els que puguin contribuir amb aquest ajut només cal que ho comuniquin al correu electrònic obert a l’efecte – veure més avall – indicant la disponibilitat del/s voluntari/s. Un cop rebut el correu, la organització de la cursa es posarà en contacte amb l’emissor per als detalls oportuns. L’adreça del correu és: cursamistatddm@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.