Divendres i dissabte encara es poden fer inscripcions al preu inicial

0
405

L\’inscripció per la cursa tant de 10km com la marató del Meditterrani resta oberta encara a la fira del corredor que té lloc en el hotel Barceló a Sants, divendres i dissabte, pel mateix preu original, 12 i 30 € .
La competició consistirá en la tradicional marató de 42,195 Km, i una altra cursa complementària de 10 Km, que transcorrerà per un circuit totalment plà vora el Mar Mediterrani. La sortida i arribada tindrà lloc al Canal Olímpic de Barcelona´92 a Castelldefels, i a la mateixa arribada tindrà lloc la tradicional “Pasta Party”, per a tots els participants. En el mateix recinte, hi haurà una Zona de Serveis amb Massatges, Dutxes i Guarda-roba. La organització ha decidit mantenir el preu original de 12 euros per a la cursa de 10K i 30 euros per a la Marató. Tots els participants d’ambdues curses, seran rebuts a la Fira del Corredor, que se celebrarà als Salons del Barceló Hotel Sants de Barcelona els dies 6 i 7 d’Octubre de 10,00 a 20,00 hores, on se’ls lliurarà tota la documentació de la cursa, dorsal, samarreta conmemorativa, ulleres de running, medalla, i molts altres obsequis i articles esportius, així com un passi de RENFE vàlid per anar i tornar al Canal Olímpic, desde qualsevol estació de RENFE de Barcelona.| El dia de la cursa, els participants rebran diferents productes d’alimentació per combatre la fatiga i la sed, així com: aigües, refrescos, begudes isotòniques, sucs, galetes, caramels, fruits secs, fruita fresca, esponges etc. tot això repartit per el circuit en els punts oficials d’avituallament cada 5 Km i a la zona d’arribada, on s’instal.larà un centre especial de massatges i de recuperació. La participació prevista és d’uns 2.000 participants, dels quals el 40% pertanyen a uns 30 països, amb especial incidència dels països membres de la Comunitat Europea.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.