Catalunya, Campiona del Món de Curses de Muntanya

0
410

Catalunya ha revalidat aquest cap de setmana a Borneo (Malàisia) el títol de Campiona del Món de les Buff Skyrunner World Series, en una cursa que també ha proclamat Agustí Roc (C. Exc. Sant Boi) subcampió del món en categoria masculina i Ester Hernandez (C. Exc. Súria) tercera en categoria femenina. Està previst que l\’expedició catalana arribi demà dimarts al migdia (14:20h) a la terminal A de l\’aeroport del Prat, procedent d\’Amsterdam. Dissabte, sota un fort vent, es va disputar la categoria femenina, en què Ester Hernàndez, gràcies a un molt bon descens del cim del Kinabalu (4.095 metres), va aconseguir mantenir-se per davant de l\’andorrana Stefanie Jiménez i fer-se amb la tercera posició al podi de la classificació final. | Diumenge es va disputar la categoria masculina, en què Agustí Roc estava obligat a guanyar si volia ser campió del món. Finalment, va ser el mexicà Ricardo Mejía qui es va imposar en els darrers quilòmetres de la cursa, mentre que Roc va arribar cinquè, just per darrera de Fulvio Dapit, i va mantenir així el subcampionat mundial. Jessed Hernàndez, per la seva banda, va ser vuitè, obtenint uns punts molt valuosos per la classificació final per equips i situant-se en la novena posició de la general. D\’aquesta manera, juntament amb la 10a posició de Jordi Sánchez, que no va competir a Malàisia, Catalunya ha situat 3 corredors entre els 10 primers del món. En la classificació per equips Catalunya s\’ha imposat amb autoritat a l\’equip de la regió italiana de la Val d\’Aosta i als anglesos del SAAB-Salomon, i revalida així la condició de Campiona del Món de Curses de Muntanya. Foto: L\’equip de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya a Malàisia D\’esquerra a dreta: Jessed Hernández (Agrup. Científico Excta. Mataró), Agustí Roc (Centre Excta. Sant Boi), Ester Hernàndez (CE Súria) i Kiku Soler (C. Quitxalla Excta.)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.