La Trenkakames, nou rècord de participació

0
536

El passats 30 i 1 d’octubre es va disputar la 5a edició d’aquesta marxa, organitzada per la secció excursionista de La Lira Vendrellenca i puntuable per la 9a Copa Catalana de Caminades de Resistència. Enguany, i gràcies al bon fer de l’organització, es van superar amb escreix totes les expectatives, doblant la participació respecte l’any anterior. Eren les prop de les 11 del matí i 170 caminaires s’aplegaven davant del local social de l’entitat per recórrer els prop de 93 quilòmetres de la prova. Molts d’ells eren assidus a la Copa, però molts d’altres volien comprovar “in situ” el bon sabor de boca que havien deixat a companys i amics en alguna edició anterior de la Trenkakames. La sortida va ser presidida pel president de l’entitat, el Sr.Isidre Tutusaus, i el regidor de festes, Sr.Isidre Aymerich. El recorregut va ser diferent que l’any passat. El sentit de la marxa era contrari al de l’edició anterior. També va variar el tram de cresta del Montmell, permetent al marxador disfrutar d’allò més i gaudir d’una panoràmica impressionant sobre la comarca del Baix Penedès.| Tot i la calor que van patir els participants, el nombre d’arribats va ser prou alt. 145 persones van completar el recorregut dintre de les 24 hores que donava la organització per completar-lo. A falta de tres proves per acabar la competició, sembla ser que el Club Excta. Uecanoia s’acabarà imposant com a primer classificat, però els segueixen molt a prop els tricampions esparreguerins. Hi haurà emoció fins al final. La pròxima prova, avant penúltima de la Copa Catalana, es realitzarà els propers 14 i 15 d’octubre, la clàssica Rasos de Peguera-Manresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.