AQUATLÓ: Xavier Torrades i Núria Miró guanyen a Badalona

0
479

L\’Aquatló Ciutat de Badalona es va disputar a la seva quarta edició el passat diumenge 1 d\’octubre sota les distàncies de 2.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació i 2.500 metres de cursa a peu final. La sortida es va donar a les 10 hores davant de les instal•lacions del Club Natació Badalona i el triatleta internacional Xavier Torrades (Cidade de Lugo) es va situar en primera posició al segment inicial. Al sector de natació Albert Parreño (C.N. Reus Ploms) va neutralitzar els 15 segons de retràs aconseguint sortir de l\’aigua per davant de Torrades, però a la cursa a peu final Torrades va recuperar la primera posició per creuar la línia de meta com guanyador amb un temps final de 29 min 16 s. Parreño es va classificar en segona posició per davant de Miquel Blanchart (C.N. Sabadell).| Núria Miró (C.N. Reus Ploms) va dominar la categoria femenina des de l\’inici, guanyant la prova amb un registre final de 34 min 2 s. Gabriela Bolaños (Guatemala) i Adriana Farrés (C.N. Prat) van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Prat va guanyar a les classificacions per equips, tant femenins com masculins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.