7a CURSA ALPINA DE LA MOLINA

0
554

El 8 d’octubre de 2006 torna la competició més pura al Pirineu català. El Centre Excursionista de Catalunya organitza la 7ª edició de la Cursa Alpina de La Molina, una clàssica del calendari de Copa Catalana de curses de muntanya i que enguany presumeix, a més, de representar el Campionat de Catalunya de l’especialitat. L’augment exponencial de corredors, caminants i públic dels darrers anys, i de la passada edició en particular, en la qual la Cursa Alpina fou inclosa dins la Copa d’Espanya de curses de muntanya, ens ha motivat durant tots aquests mesos a intentar millorar encara més el resultat d’anys anteriors. A la cursa hi participen atletes procedents de la major part de les comarques catalanes i de clubs esportius i de muntanya que són centres de referència a les seves respectives localitats. | A més de la competició, el CEC organitza paral·lelament a la Cursa Alpina de la Molina La Passejada, una activitat de caire excursionista dirigida a tots aquells que tenen ganes de passar un dia amb la família i conèixer els bells paratges i curiosos itineraris que formen part de l’entorn natural de l’Estació d’Esquí de la Molina. L’activitat està guiada per instructors de l’Escola de Muntanya del Centre. Amb l’adjudicació del Campionat de Catalunya esperem la participació d’un grup important de corredors d’alt nivell així com un augment força significatiu dels corredors amateurs fidels a la prova, i que any rere any demostren que la Cursa Alpina és físicament exigent però amb unes característiques tècniques que la fan accessible a gran part d’esportistes. Organitza: Centre Excursionista de Catalunya i Ajuntament d’Alp

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.