103 participants estàven presents a las 9h30 per la sortida de la 1ª \"Barraques\".

0
418

Si les condicions meteorològiques semblaven idònees , la vista del Dòrria tapat des del refugi, ens donava el preludi del mal temps que esperava els corredors des del pas dels lladres fins al Puigmal on les condicions eren realment adverses (vent, boira i fred). Una vegada baixada la tartera cap a Fontalba el sol tornaria a dominar la cursa per fer gaudir els participants d\’un entorn privilegiat fins l\’arribada al refugi. L\’organització Ahir vam rebre un gran premi: la vostra satisfació. Gràcies per la confiança dipositada en una \"primera\" i pels vostres ànims a seguir fent \"La Barraques\". Més que 103 números de dorsals hem vist 103 atletes, el vostre comportament i cordialitat han segut exemplars. Agraïm els moments que hem pogut compartir i els vostres comentaris que ens ajudaran a millorar la propera edició. | Classificació General masculina General femenina Jose Lozano Garcia 2:00:00 Jordi Martín Pascual 2:01:12 Albert Comellas Villta 2:02:09 María Bartolí Miralles 2:35:04 Iolanda García Saez 2:37:02 Teresa Forn Munne 2:39:42 Senior masculí Senior femení Daniel Ballesteros 2:03:32 Veterà Lorenzo Sánchez Martín 2:04:58 Local Jodi Basagaña 2:38:48 Marta Vila Garrigó 2:53:03

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.