LA FEDERACIÓ CATALANA, LA MILLOR D’ESPANYA

0
1911

La Real Federació Espanyola d’Atletisme ha publicat la classificació anual per federacions autonòmiques segons els resultats dels diferents campionats d’Espanya individuals de totes les categories, des de cadets fins a sènior. Catalunya torna a guanyar en el total de les puntuacions amb un ampli marge sobre Andalusia i la Comunitat Valenciana que es classifiquen segona i tercera respectivament. Catalunya també s’imposa en tots els campionats estatals de pista, tan a l’aire lliure com en pista coberta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.