ELS 100 KMS EN PISTA DE TERRASSA

0
426

El proper dissabte 21 d’octubre, es celebraran a la pista d’atletisme de la nostra ciutat, a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa, el dia de “molt fons”, que ja s’ha fet tradicional per aquestes dates de l’any. Els 100 kms en pista són un clàssic del calendari dels corredors ultrafondistes, que juntament amb la cursa de 50 kms faran aflorar les ànsies de competir i desafiar una cursa de llarga distància. Com cada any l’AEMMT amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana d’Atletisme i l’AREC, organitzem aquest esdeveniment que estarà controlat per el col·legi de jutges de la FCA.| L’hora d’inici de les proves serà a les 7 del matí i el reglament i els horaris de les diferents curses es podran consultar properament en aquesta mateixa web. També i per tercer any es desenvoluparà la darrera prova del circuit de curses atlètiques de Terrassa d’aquest any 2006, els 10.000 metres que seran homologats per la FCA. Entre els diferents serveis que l’organització posa a l’abast dels participants, cal destacar: -unitat mòbil de Mutua Terrassa -atenció mèdica -servei de massatgistes -avituallaments -etc…. US DESITGEM UN BON DIA …………………………….. DE FONS !!!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.