Itinerari-Marató i Mitja Marató Parc de Collserola

0
524

El primer diumenge d’octubre, dia 1, la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta (UEC-Horta) organitza per dotzè any consecutiu el XII Itinerari-Marató i la IX Mitja Marató Parc de Collserola, dues proves que recorren incomptables racons d’aquesta zona de Barcelona. Ambdues proves tenen la sortida i l’arribada al Velòdrom d’Horta, i es poden fer corrent o caminant. Hi haurà diversos controls d’avituallament i el corredor podrà escollir entre participar en una prova o l’altra. Es passa tant per camins com per pistes forestals i en tot moment els recorreguts estan senyalitzats.| El control del temps es fa a través d’un xip que permet conèixer a l’instant la classificació, que en el cas de la general s’anirà publicant cada mitja hora. Al vespre del mateix dia es publicarà a la pàgina web de la competició. Estarà a la disposició dels participants un servei de guarda-roba, dutxes i bar al mateix Velòdrom i massatges a l’arribada, així com un servei mòbil de prevenció d’accidents amb ambulància i tècnics assistencials. Una assegurança cobreix als corredors (inclosa al preu d’inscripció), si bé en el cas dels federats, tant a la FEEC com a la Federació d’Atletisme, se’ls descomptarà del preu de la inscripció. Itinerari-Marató: El recorregut té una distància de 42,195 Km. Se surt a les 8.00 h i l’horari de tancament és a les 18 h. Disposa de 10 controls d’avituallament. L’itinerari passa pels següents punts: Velòdrom, Portell de Valldaura, Font dels Caçadors, Torrent de Can Cerdà, Can Borrell, Torrent de la Torre Negra, Can Bell, La Floresta, Can Busquets, Can Pasqual, Coll de Can Cuiàs, Baixador de Vallvidrera, Vil.la Joana, Font de la Budellera, Viaducte de Can Ribes, Ermita de Sant Medir, Residència Vista Rica, Turó de Valldaura, Parc de les Heures i Velòdrom. El desnivell acumulat és de 2.200 mts. Mitja Marató: La Mitja Marató té un recorregut d’una distància aproximada de 21 Km. Se surt a les 8.30 h.i l’horari de tancament és a les 18 h. Disposa de 5 controls d’avituallament. Els punts pel que passa Velòdrom, Portell de Valldaura, Font dels Caçadors, Torrent de Can Cerdà, Can Borrell, Ermita de Sant Medir, Residència Vista Rica, Turó de Valldaura, Parc de les Heures i Velòdrom. El desnivell acumulat és de 1.250 mts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.