TRIATLÓ: Eneko Llanos i Imke Schiersch guanyen el Pla de l’Estany

0
550

La segona edició del triatló de mitjana distància del Pla de l’Estany es va disputar el passat diumenge a Banyoles. Aquesta prova (també anomenada b-Banyoles) complementa el calendari català amb tot tipus de triatlons, i la seva distància aproximada de mig ironman, amb 2.200 metres de natació, 80 km de ciclisme i 20 km de cursa resulta ideal per la preparació de proves llarges, alhora que per la seva participació requereix de l’esportista una preparació més exigent, sobre tot tenint en compte que no es pot anar a roda al segment de ciclisme. L’estat inestable del temps va tirar enrera a 22 dels 200 inscrits i va ser l’ex campió d’Espanya Carles Gil (C.N. Mijas) el primer en completar el segment inicial de natació (25 min 37 s) amb l’ex campió del Món de llarga distancia Eneko Llanos (SVC Seguridad) i l’internacional Xavier Torrades (Cidade de Lugo) just darrera seu. Sobre la bicicleta Llanos va passar a la primera posició i es va distanciar de Gil amb una progressió de 1 min 45 s en cada volta de 40 km. Torrades situat en tercera posició va ser agafat per Josep Viñolas (C.A. Xaloc) al finalitzar el ciclisme, tot i que va aconseguir mantenir-se tercer a la cursa a peu final (millor parcial), segment configurat a 3 voltes a on Gil va apretar fort reduint 1 minut per volta. | Llanos amb la competició controlada gràcies a les diferències del segment de ciclisme, va creuar la meta en primera posició amb un registre final de 3 h 35 min 13 s. Gil i Torrades van completar el pòdium absolut de la prova finalitzant en segona i tercera posicions, respectivament. Viñolas va conservar la quarta posició seguit per Enric Gussinyer, primer classificat del Club Natació Olot, equip que va guanyar a la classificació masculina amb els registres addicionals de Lluís Bosch i Aleix Olivé. Imke Schiersch (S.C. Roth) va dominar la categoria femenina des de l’inici, guanyant la prova amb un registre final de 4 h 22 min 3 s. A la natació Inés Ynzenca (C.N. Sitges) va fer el segon millor registre seguida per Meritxell Montguillot (C.E. Picornell), tot i que al segment de ciclisme van ser avançades per Alba Xandri (C.N. Sallent) que va realitzar el millor parcial, aconseguint apropar-se a Schiersch a la primera volta de la cursa a peu, i sense poder mantenir el ritme de l’alemanya es va haver de conformar amb la segona posició final, per davant de Montguillot.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.