La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC marxa cap a Malàisia a per més títols mundials

0
531

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha marxat aquest matí cap a Malàisia, on els propers 30 de setembre (categoria femenina) i 1 d’octubre (categoria masculina) participarà a la darrera cursa del Circuit Mundial de la Federation for Sport at Altitude (FSA), les Buff Skyrunner World Series. La prova a disputar serà la 20a edició del Mount Kinabalu Climbathon, la cursa de muntanya amb més alçada de la temporada, que té com a cota màxima el cim del Kinabalu (4.095m), situat a l’illa de Borneo, i un recorregut de 21 quilòmetres de distància i 4.900 metres de desnivell. Catalunya es presenta per cinquè any consecutiu amb opcions d’aconseguir algun títol mundial o, si més no, un lloc al podi final. Els corredors que desplaçarà el Seleccionador Lluís Aloy són: Agustí Roc (Centre Excta. Sant Boi), aspirant al quart títol mundial de l’especialitat, Ester Hernàndez (Centre Excta. de Súria), recent guanyadora dels Skygames d’Andorra, Kiku Soler (C. Quitxalla Excursionista) i Jessed Hernández (Agrup. Cientifico Excta. Mataró).| On Catalunya té sens dubte més possibilitats d’obtenir el títol mundial serà a la classificació per equips (títol que ja va aconseguir l’any passat), on actualment ocupa la primera posició i manté un còmode avantatge sobre els seus perseguidors, l’equip italià de la regió de la Val d’Aosta i els anglesos del SAAB-Salomon. Més informació a: http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=3088 Foto: Agustí Roc als SkyGames d’Andorra 2006

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.