5a Marxa Trenkakames

0
622

Aquest cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Marxa Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc La Lira Vendrellenca, que serà puntuable per la IX Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. Les principals novetats per l’edició d’enguany són la modificació del sentit del recorregut, que es farà en sentit invers al que s’ha fet en anteriors edicions, i l’avançament de l’hora de sortida a les 11 del matí, per tal que els participants comptin amb més hores de llum i puguin superar amb més facilitat les parts del recorregut que presenten més dificultats.| Aquest recorregut, de 93km, s’haurà de completar en un màxim de 24 hores i permetrà contemplar les siluetes de castells medievals, com els de Marmellar i Castellví de la Marca, esglesioles i ermites com Sant Miquel de Montmell, Sant Marc o Sant Antoni d’Albinyana, pobles abandonats i plens d’història i llegendes com els de Selma i Marmellar i serres com les del Montmell, del Migdia o Albinyana. Es facilitarà a tots els participants el recorregut de la marxa, amb la situació de tots els avituallaments, així com la tarja de control, que haurà de ser segellada en tots els controls de pas. Hi ha un temps màxim establert per passar per cada control. Si aquest es supera, serà motiu de desqualificació. Inscripcions Les inscripcions s’hauran de formalitzar abans del dia 28 de setembre, a partir del qual, si són acceptades, tindran un recàrrec de 10 euros. Els preus són 15 euros pel socis federats de l’entitat organitzadora, 22 euros pels federats de la FEEC o federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC i 35 euros per la resta de participants (inclou la llicència temporal de la FEEC vàlida per la durada de la prova). Per fer efectiva la inscripció, s’haurà de fer un ingrés individual per participant, indicant clarament les dades personals, així com les del club o entitat a què pertany a: “La Caixa”, nº de compte 2100-0095-41-0200726366 i com a referència TRENKAKAMES del Grup Muntanyenc La Lira Vendrellenca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.