EL CLUB D’ATLETISME CALELLA JA ÉS FILIAL DEL BARÇA’

0
556

‘<b> PASSA A SER EL PRIMER FILIAL DE LA SECCIÓ D´ATLETISME DEL BARÇA </b><br> Dins el marc de la 26ª edició de la Fira de Calella i l´Alt Maresme, la Junta Directiva del Club d´Atletisme Calella va organitzar un acte de Presentació del Club com a Filial del F.C. Barcelona que va dur-se a terme aquest passat diumenge a la Carpa Gran del recinte firal. Un acte en el que Gabi Cairo (Gerent de les Seccions Amateurs del F.C. Barcelona) i Manel Vicente (President del Club d´Atletisme Calella) van signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats per aquesta propera temporada, i renovable any a any.| El President de l´entitat calellenca va explicar que Aquest conveni reforçarà l´equip absolut del Club, donant-li serioses opcions de pujar aviat a Primera. Alhora aportarà alicients esportius als més joves que podran ser seleccionats pel Barça en els encontres estatals en que el Calella no hi prèn part, mentre que podran seguir-ho fent amb el Calella a l´equip absolut de lliga i en els Campionats d´Espanya individuals.1 Per l´altra banda, Gabi Cairo va confirmar que Si el Calella passava a ser el Filial del Barça era en bona part per la confiança plena en aquest Club que hi té Jordi Llopart qui està lligat a les dues entitats, i fent broma va afegir que "més a nosaltres, el Barça, que al Calella". I és que el primer medallista olímpic de l´atletisme espanyol és, ara, l´actual Secretari Tècnic de la Secció d´Atletisme del F.C. Barcelona i entrenador del Sector de Marxa al Club d´Atletisme Calella. Llopart també va prendre la paraula explicant més detalls d´aquest important conveni per a les dues entitats. Va afegir que "El Calella era el primer però que, properament, podrien tenir algun altre club filial de zones diferents". L´acte va ser conduït per Salvador Itchart, periodista esportiu de Ràdio-Televisió Calella, i hi van assistir el Sr Josep Basart, Alcalde de Calella, Sr. Jaume Puig, Regidor d´Esports, Montserrat Candini, Alcaldable per CiU, entre d´altres regidors, periodistes, representants d´entitats locals, amics, atletes i directius del Club calellenc que en acabar van poder fer un brindis en comú pels èxits que aportarà aquest conveni de col·laboració.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.