LA CURSA PER LA VIDA. CÓRRER PER UNA CAUSA JUSTA

0
486

Santa Coloma de Gramenet es calçarà de nou per manifestar i celebrar, un cop més, el seu esperit solidari i la seva vocació esportiva. Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Institut Municipal d’Esports, Unió Colomenca d’Atletisme i l’Associació Espanyola Contra el Càncer volem animar-vos a participar de la festa de l’esport que tindrà lloc, el proper dia 22 d’octubre, amb la celebració de la Cursa Popular “Córrer per una causa justa”, acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer. Ciutadans i ciutadanes, institucions i empreses col•laboradores hem de fer d’aquesta jornada tot un èxit. Córrer tots plegats per una causa justa ha de ser una tasca de tothom. Santa Coloma de Gramenet acollirà aquest esdeveniment el diumenge, 22 d’octubre, a partir de les 10’30 hores i amb sortida des de les Pistes d’atletisme. El recorregut serà molt suau i planer. Tot un passeig pel centre de la Ciutat!| Aquesta activitat està oberta a tothom (qualsevol edat i no té caràcter competitiu). Només haureu de tenir ganes de passejar o córrer. Podeu venir amb la família, els amics, etc. A més, tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa i podreu optar a diferents lots de regals. Sens dubte, aquesta cursa, a més de servir per fer esport, té com a principal objectiu donar a conèixer a la societat la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia. Totes les donacions econòmiques es destinaran, per mitjà de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, al treball per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i potenciar la seva investigació. Participa i ajuda’ns a fer-la més gran! Tots guanyem.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.