La cursa de l’Amistat no serà l’1 de novembre

0
2243

Ens fa saber la <B>Myrna Mates</b>, la filla del plorat Francesc Mates en memòria de qui la família organitza la cursa de l’Amistat, que no han rebut l’autorització municipal necessària per poder celebrar-la l’1 de novembre. La causa és la coincidència amb les eleccions. La Guardia Urbana – que és qui en definitiva dóna el permís – està totalment involucrada en els comicis d’aquest dia, i no pot distreure efectius per al control de la cursa. Han demanat autorització per fer-la en una altra data però no serà possible en un festiu proper al previst perquè hi ha altres esdeveniments, i estan tractant de que pugui fer-se més endavant – de confirmar-se ho comunicarem oportunament en aquesta web – però el que és segur és que la cursa d’enguany no se celebrarà l’1 de novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.