Els guanyadors de la combinada participaran a la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN 2007

0
2464

Aquest cap de setmana (23 i 24 de setembre) es disputaran a Grandvalira (Andorra) la tercera i quarta proves de les GORE-TEX Series. Els dos homes i les dos dones millor classificades a la COMBINADA FINAL (suma de punts de les carreres de la Val d´Aran i Grandvalira) de les GORE-TEX™ SERIES – VERTICAL RUNNING 2006 participaran a la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN 2007 com equips oficials "GORE-TEX™ SERIES – VERTICAL RUNNING SPAIN". La GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN es una cursa de muntanya a un dels escenaris més espectaculars d’Europa, els Alps del Tirol. La cursa comença a Oberstdorf, al sur d’Alemania i creua els Alps de nord a sur, pasant per Steeg-Austria, Sant Anton-Austria, Iscghl-Austria, Scuol-Suissa, fins creuar l’arribada a Latsch-Italia. Durant vuit dies amb set etapes i 230 quilómetres de recorregut per camins i 14.000 metres de desnivell acumulat, els equips formats per dos corredors pasan per quatre paissos: Alemania, Austria, Suissa i Italia. La tercera edició de la GORE-TEX™ TRANSALPINE-RUN es celebrarà durant la primera setmana de setembre del 2007.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.