EL CLUB D´ATLETISME CALELLA SIGNARÀ A LA FIRA COM A FILIAL DEL BARÇA

0
390

La Junta Directiva del Club d´Atletisme Calella ja ha anunciat en el Programa Oficial de la Fira de Calella i l´Alt Maresme 2006 que organitzarà un acte de Presentació com a Filial de la Secció d´Atletisme del F.C. Barcelona. L´acte es durà a terme diumenge, darrer dia de Fira, de 14:00 a 14:30 h. a la Carpa Gran del recinte firal. Un acte en el que Gabi Cairo (Gerent de les Seccions Amateurs del F.C. Barcelona i conegut pel seu gran palmarès esportiu a la secció d´hoquei del Barça) i Manel Vicente (President del Club d´Atletisme Calella) signaran el conveni de col·laboració entre les dues entitats. | Aquest conveni reforçarà l´equip absolut del Club d´Atletisme Calella, donant-li serioses opcions de pujar aviat a Primera. Alhora aportarà alicients esportius a la Promoció del Club, com ara els atletes juvenils i júniors que ara, podran competir amb l´equip del Barça en els encontres de Divisió d´Honor d´aquestes categories de Promoció, i seguir fent-ho amb el Calella a l´equip absolut de lliga i en els Campionats d´Espanya individuals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.