EL CLUB D´ATLETISME CALELLA SIGNARÀ A LA FIRA COM A FILIAL DEL BARÇA

0
344

La Junta Directiva del Club d´Atletisme Calella ja ha anunciat en el Programa Oficial de la Fira de Calella i l´Alt Maresme 2006 que organitzarà un acte de Presentació com a Filial de la Secció d´Atletisme del F.C. Barcelona. L´acte es durà a terme diumenge, darrer dia de Fira, de 14:00 a 14:30 h. a la Carpa Gran del recinte firal. Un acte en el que Gabi Cairo (Gerent de les Seccions Amateurs del F.C. Barcelona i conegut pel seu gran palmarès esportiu a la secció d´hoquei del Barça) i Manel Vicente (President del Club d´Atletisme Calella) signaran el conveni de col·laboració entre les dues entitats. | Aquest conveni reforçarà l´equip absolut del Club d´Atletisme Calella, donant-li serioses opcions de pujar aviat a Primera. Alhora aportarà alicients esportius a la Promoció del Club, com ara els atletes juvenils i júniors que ara, podran competir amb l´equip del Barça en els encontres de Divisió d´Honor d´aquestes categories de Promoció, i seguir fent-ho amb el Calella a l´equip absolut de lliga i en els Campionats d´Espanya individuals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.