Diumenge 1 d´octubre celebrem la 12ª Cursa del Circuit Oros 2006 a Sant Mateu (Premià de Dalt)

0
345

En aquesta ocasió també, tant el circuit C1 com el C2 disposarà del servei de pinça electrònica SportIdent; per a qui no en tingui, hi haurà pinça tradicional. Pels Experimentats: els circuits C1 i C2 seran traçats d´alta exigència tècnica i física. Pels debutants: els circuits C3 i el C4 adreçats a Aduts debutatns i escolars amb experiència respectivament. Pels més petits, acompanyats d´un adult també comptarem amb un circuit encintat (amb cintes de senyalització).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.