MANEL VICENTE SEGUIRÀ UN MANDAT MÉS COM A PRESIDENT DEL CLUB D´ATLETISME CALELLA

0
373

La candidatura de Manel Vicente a la Presidència del Club d´Atletisme Calella ha estat l´única presentada a la Junta Electoral aquest passat estiu. Per tant, automàticament ha estat proclamada com a guanyadora a l´Assemblea General Ordinària de Socis que s´ha celebrat el divendres, 15 de setembre. Recordem que en els darrers 4 anys, des del 2002 en que el seu Projecte va agafar el Club, l´entitat ha organitzat un Campionat de Catalunya cadascuna de les temporades, han passat de 25 a 175 llicències esportives, han augmentat també el nombre de representants calellencs en els Campionats d´Espanya, han entrat a formar part de la Comissió de Clubs i la Junta Directiva de la Federació Catalana d´Atletisme, han retornat l´equip a la Lliga de Clubs i l´han pujat a Segona Catalana, han creat una web molt completa que actualment té més de 3000 visites mensuals, han recuperat la publicació d´un Fulletó Informatiu Trimestral, entre d´altres èxits organitzatius, socials i esportius …| En el seu proper Projecte es contempla pujar a Primera, renovar l´equipació oficial de competició, augmentar el patrocini i les subvencions, lluitar per l´ampliació a vuit carrers, portar la selecció catalana absoluta a Calella, intentar portar uns Campionats d´Espanya a "La Muntanyeta" i signar com a Filial de la Secció d´Atletisme del F.C. Barcelona, entre d´altres. La Junta actual queda establerta de la següent manera: 1. Manel Vicente i Ribas (President – Cap de Premsa) 2. Martí Campeny i Morgadella (Vice-President 1r. – Tresoreria i Àrea Social) 3. Jose Mejías i Arévalo (Vice-President 2n.) 4. Javier Mula i Fernández (Secretari – Àrea Tècnica) 5. Jordi Torrent i Pi (Vocal – Àrea Promoció) 6. Josep Pla i Canaletes (Vocal – Àrea d´actes) 7. Laureano Garcia i Rueda (Vocal – Secció Fondistes Calella-Pineda) 8. Rodolfo Fuentes i Félez (Vocal – Secció Fondistes Palafolls-Malgrat) 9. Pablo Román i Pretel (Vocal – Àrea Material) 10. Marta Campeny i Castellà (Vocal – Àrea Material Esportiu Oficial) 11. Joan Villaret i Constans (Vocal – Àrea Material Gimnàs) 12. Joan Villalón i Montaño (Vocal – Suport Administració) 13. Encarna Navarro i Cabellos (Vocal – Voluntaris Competicions)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.