MANEL VICENTE SEGUIRÀ UN MANDAT MÉS COM A PRESIDENT DEL CLUB D´ATLETISME CALELLA

0
511

La candidatura de Manel Vicente a la Presidència del Club d´Atletisme Calella ha estat l´única presentada a la Junta Electoral aquest passat estiu. Per tant, automàticament ha estat proclamada com a guanyadora a l´Assemblea General Ordinària de Socis que s´ha celebrat el divendres, 15 de setembre. Recordem que en els darrers 4 anys, des del 2002 en que el seu Projecte va agafar el Club, l´entitat ha organitzat un Campionat de Catalunya cadascuna de les temporades, han passat de 25 a 175 llicències esportives, han augmentat també el nombre de representants calellencs en els Campionats d´Espanya, han entrat a formar part de la Comissió de Clubs i la Junta Directiva de la Federació Catalana d´Atletisme, han retornat l´equip a la Lliga de Clubs i l´han pujat a Segona Catalana, han creat una web molt completa que actualment té més de 3000 visites mensuals, han recuperat la publicació d´un Fulletó Informatiu Trimestral, entre d´altres èxits organitzatius, socials i esportius …| En el seu proper Projecte es contempla pujar a Primera, renovar l´equipació oficial de competició, augmentar el patrocini i les subvencions, lluitar per l´ampliació a vuit carrers, portar la selecció catalana absoluta a Calella, intentar portar uns Campionats d´Espanya a "La Muntanyeta" i signar com a Filial de la Secció d´Atletisme del F.C. Barcelona, entre d´altres. La Junta actual queda establerta de la següent manera: 1. Manel Vicente i Ribas (President – Cap de Premsa) 2. Martí Campeny i Morgadella (Vice-President 1r. – Tresoreria i Àrea Social) 3. Jose Mejías i Arévalo (Vice-President 2n.) 4. Javier Mula i Fernández (Secretari – Àrea Tècnica) 5. Jordi Torrent i Pi (Vocal – Àrea Promoció) 6. Josep Pla i Canaletes (Vocal – Àrea d´actes) 7. Laureano Garcia i Rueda (Vocal – Secció Fondistes Calella-Pineda) 8. Rodolfo Fuentes i Félez (Vocal – Secció Fondistes Palafolls-Malgrat) 9. Pablo Román i Pretel (Vocal – Àrea Material) 10. Marta Campeny i Castellà (Vocal – Àrea Material Esportiu Oficial) 11. Joan Villaret i Constans (Vocal – Àrea Material Gimnàs) 12. Joan Villalón i Montaño (Vocal – Suport Administració) 13. Encarna Navarro i Cabellos (Vocal – Voluntaris Competicions)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.