El guanyador de la Matagalls-Montserrat fa la travessia en 8 hores i 31 minuts

0
570

<b>La travessa ‘Matagalls Montserrat’ 2006 reuneix el major nombre de participants de la darrera dècada</b><br> La Matagalls Montserrat d’enguany, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia de Barcelona, ha comptat amb una de les participacions més nombroses dels darrers deu anys, un total 2.785 membres van sortir, aquest cap de setmana des de Collformic (Montseny) al poble del Brull (Osona). La travessa de muntanya va celebrar la 27a edició. Excursionistes, atletes, alpinistes, corredors de maratons, entre d’altres, van ser els protagonistes de la Matagalls. Un circuit de 83,236 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell que van haver de realitzar tots els inscrits. El vencedor en homes va ser l´andorrà Lluís Baella amb un temps de 8 hores i 32 minuts. En categoria femenina, la grega Alexandra Panatoyor va assolir un un temps de 14 hores i 20 minuts.| Malgrat no ser una activitat professional, que coincideix amb d’altres activitats professionals i que són organitzades amb importants recursos, la Matagalls Montserrat s´està convertint en un referent internacional, tal i com ho demostra la guanyadora de la prova. A més, la prova va comptar amb la participació de membres de tots els àmbits socials com politics, empresaris, figures reconegudes de tots els sectors, que van gaudir de tot l´itinerari. En la vessant medi ambiental ha estat auditada per ‘Mountain Wildernes’ i durant les pròximes dues setmanes membres de l´organització, juntament amb membres del Club Excursionista de Gràcia, que aviat celebrarà el 85è aniversari de fundació, refaran el recorregut per revisar l´itinerari, per poder fer propostes de futur per millorar l´entorn.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.