Prop de 6.000 participants prendran la sortida en la 28ª edició de la Cursa de la Mercè

0
531

<b>L´alcalde, Jordi Hereu, i el regidor d´Esports, Pere Alcober, donaran el tret de sortida de la tradicional prova atlètica, aquest diumenge dia 17 a les 10h </b><br> Diumenge 17 de setembre se celebra la 28ª edició de la Cursa de la Mercè, la primera gran activitat del programa d´activitats que l´Ajuntament de Barcelona ha organitzat per celebrar la Festa Major de la ciutat. El tret de sortida serà donat a les 10h per l´alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, acompanyat del regidor d´Esports, Pere Alcober, des del punt de sortida de l´avinguda Rius i Taulet. La inscripció d´enguany s´ha apropat a la barrera dels 6.000 participants, tot superant la participació de l´any passat . | La concentració dels participants es produïra a partir de les 9h, a l´av. Rius i Taulet-Maria Cristina. SORTIDA 10h: Avinguda de Rius i Taulet – Lleida – Tamarit – Entença- Gran Via de les Corts Catalanes – Marina – Ausiàs March – Plaça Urquinaona – Ronda de Sant Pere – Plaça de Catalunya – Ronda Universitat – Plaça Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Avinguda del Paral·lel (costat Besòs) – Avinguda de Paral·lel (costat Llobregat) – Plaça [d´Espanya – ARRIBADA: Avinguda de la Reina Maria Cristina. El lliurament dels premis tindrà lloc a les 11h, i comptarà també amb l´assistència del ´lAlcalde, Jordi Hereu. Les afectacions de trànsit tindran lloc entre les 9.45h i les 12h, en els carrers marcats al recorregut: · Les avingudes Maria Cristina i Rius i Taulet restaran tancades a la circulació. · La circulació a la resta del recorregut es tallarà i restablirà de manera gradual, a mesura que avanci la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.