Prop de 6.000 participants prendran la sortida en la 28ª edició de la Cursa de la Mercè

0
462

<b>L´alcalde, Jordi Hereu, i el regidor d´Esports, Pere Alcober, donaran el tret de sortida de la tradicional prova atlètica, aquest diumenge dia 17 a les 10h </b><br> Diumenge 17 de setembre se celebra la 28ª edició de la Cursa de la Mercè, la primera gran activitat del programa d´activitats que l´Ajuntament de Barcelona ha organitzat per celebrar la Festa Major de la ciutat. El tret de sortida serà donat a les 10h per l´alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, acompanyat del regidor d´Esports, Pere Alcober, des del punt de sortida de l´avinguda Rius i Taulet. La inscripció d´enguany s´ha apropat a la barrera dels 6.000 participants, tot superant la participació de l´any passat . | La concentració dels participants es produïra a partir de les 9h, a l´av. Rius i Taulet-Maria Cristina. SORTIDA 10h: Avinguda de Rius i Taulet – Lleida – Tamarit – Entença- Gran Via de les Corts Catalanes – Marina – Ausiàs March – Plaça Urquinaona – Ronda de Sant Pere – Plaça de Catalunya – Ronda Universitat – Plaça Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Avinguda del Paral·lel (costat Besòs) – Avinguda de Paral·lel (costat Llobregat) – Plaça [d´Espanya – ARRIBADA: Avinguda de la Reina Maria Cristina. El lliurament dels premis tindrà lloc a les 11h, i comptarà també amb l´assistència del ´lAlcalde, Jordi Hereu. Les afectacions de trànsit tindran lloc entre les 9.45h i les 12h, en els carrers marcats al recorregut: · Les avingudes Maria Cristina i Rius i Taulet restaran tancades a la circulació. · La circulació a la resta del recorregut es tallarà i restablirà de manera gradual, a mesura que avanci la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.