Amb més de 5.200 apuntats a la Mercè s´han tancat les inscripcions.

0
458

Tots els inscrits a la Cursa de la Mercè ja poden anar a recollir el dorsal i el xip (en cas de no disposar-ne) a la Carpa d´Atenció al Corredor, situada a la plaça Universitat, els dies 15 i 16 de setembre, de 10.00 a 20.00 hores. El llistat dels inscrits el trobareu publicat a Internet: <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/merce/inscrits2006.htm">Llistat definitu inscrits</a>. Per poder recollir el dorsal i el xip és imprescindible portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada, hagi estat presencial o per Internet. D´altra banda, el personal de la Carpa oferirà tota la informació necessària sobre la cursa, inclosos el reglament i algunes orientacions mèdiques. La Carpa es troba ubicada al centre neuràlgic de la ciutat, de manera que és molt fàcil arribar-hi amb transport públic. Les línies 1 i 2 de metro i diversos autobusos tenen parada a la mateixa plaça.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.